betoncsiszolás. ipari padló felújítás, padló készítés

(20) 956 5479

betonkiralykft@gmail.com

Az egész országban

állunk rendelkezésre

Beton hatású fal design - glett beton - BetonKirály Kft

A természetes anyagok térhódítása észrevehető a modern belsőépítészeti irányzatokban. Ezek közé sorolható a beton, vagy a beton hatású fal design burkolat is.

A bennünket körülvevő falak, alapvetően meghatározzák komfortérzetünket, hangulatunkat, ezért nem mindegy milyen  burkolattal látjuk el őket.

Akik kedvelik az egyszerű letisztult  környezetet, azoknak ideális választás lehet a glettbeton. Sima kellemes tapintású jól tisztítható, akár mosható felületet érhetünk el alkalmazásával. Ugyanakkor megmarad a finom simított beton hatása is.

Ahhoz, hogy jó illeszkedjen a lakás berendezéséhez színesben is létezik. 31 féle színárnyalat áll rendelkezésre.

Másik igen kedvelt falburkolati forma a beton, vagy beton hatású falpanel. Ebben az estben, előre gyártott hordozóra felvitt bevonatot alkalmazunk, vagy 2 cm vastagságú öntött beton paneleket használunk.Utóbbi kiválóan alkalmazható kültéren is.

Glettbeton bevonatrendszer, bármilyen beltéri felületre

A Glettbeton több komponensű, porból és gyantából álló bevonatrendszer. A komponensek megfelelő arányú összekeverése után a kész betonhabarcsot glettvassal, illetve speciális Favorit simítóval kell a felületre felhordani és simítani.

A Glettbeton bármilyen függőleges, vagy vízszintes alapfelületen alkalmazható: csempe vagy greslap, beton vagy esztrich, vízálló vagy normál gipszkarton, vakolatok, fa, fém, üveg stb.

Glettbetonnal 31 féle színárnyalata érhető el. Egyedi textúrájú, rajzolatos, betonhatású mintázatok valósíthatók meg. Csiszolást követően a megfelelő lakkok, és bekezelő anyagok matt, selyemfényű és magasfényű megjelenést adnak a felületnek, ezáltal a felület ellenállóvá, és könnyen tisztíthatóvá válik.

Az alapfelület minőségétől és stabilitásától függően, változik a felületelőkészítés igénye, és a bevonat vastagsága. Ideális esetben a bevonat vastagsága 2- 3 mm.

Padlófűtéses helyiségekben is kiválóan használható. Sajátos felületének köszönhetően, nagyon kellemes tapintást és utánozhatatlan  lépéskomfortot biztosít.