betoncsiszolás. ipari padló felújítás, padló készítés

(20) 956 5479

betonkiralykft@gmail.com

Az egész országban

állunk rendelkezésre

Műgyanta padló készítés, felújítás - BetonKirály Kft

A műgyanta padló készítés, felújítás bonyolult feladat, ami szakembert igényel. Öntött padló, vagyis folyékony halmazállapotban kerül a padlóra, több rétegben, 2-5 mm-es vastagságban. Fényességi foka változtatható, felülete utólag színezhető. Szakszerűtlen vagy felelőtlen telepítés esetén felválhat,repedezhet és hólyagosodhat!

Kezdetben kizárólag ipari padlóként használták, de számtalan előnye miatt bekerült a lakossági felhasználás területeire is. A műgyanta vagy más néven EPOXY padló összefüggő, hézagmentes és teljesen csúszásmentes. Praktikus és könnyen karbantartható. Orvosi rendelőkben is találkozhatunk vele, ahol a higiénia alapvető fontosságú. A műgyanta padlók nagyon jól tisztíthatóak, hiszen nem adnak lehetőséget a baktériumok és a szennyeződések megtelepedésére.

Az eredeti alapot gondosan tisztítani és szárítani kell, minimum 28 napos betonra vihető fel. Az esetleges repedéseket a megfelelő technológiával, varrni, javítani kell. Az előkészítéshez hozzátartozik az alapbeton csiszolása vagy felületmarása. Ha víz vagy pára éri az alapot, a műgyanta nem tapad meg.

A műgyanta viszonylag vékony rétegben kerül a padlóra, ezért sokakban felmerül a kérdés, hogy mennyire tartós megoldással van dolgunk. Induljunk ki abból a tényből, hogy eredetileg ez a padlóburkolat ipari környezetben jelent meg, ahol egy sérülékeny burkolat egész egyszerűen elképzelhetetlen. Ha az ipari igénybevételt kibírja, mi több, egyre több helyen alkalmazzák, akkor az Ön otthonában is jól fog teljesíteni. A műgyanta kopásálló, jól tűri a vizet, sem a gyerekek, sem pedig a házi kedvenc nem tud benne kárt okozni. Használatból eredő kopása és mattulás esetén, gyorsan és könnyen felújítható.

A műgyanta padló ideális választás sötét helyiségekbe is. A fényes műgyanták ugyanis remekül tükrözik a fényt, ami megsokszorozza az ablakokon át beáramló fény mennyiségét. Padlófűtés esetén is ideális választás. Hőátadó képessége és csupán pár mm-es vastagsága miatt a műgyanta padló kifejezetten padlófűtésbarát.