betoncsiszolás. ipari padló felújítás, padló készítés

(20) 956 5479

betonkiralykft@gmail.com

Az egész országban

állunk rendelkezésre

KingFloor - betoncsiszolás, ipari beton padló készítés - BetonKirály Kft

KingFloor betoncsiszolás eljárás! előzetes helyszíni felmérés, akár mintacsiszolással is!

A csiszolt betonpadlók, egyre népszerűbbek hazánkban is. A tengerentúlon, és a nyugat európai országokban, már évtizedek óta alkalmazzák ezt a praktikus megoldást.

A csiszolt betonpadlók lényege, hogy magából, sokszor az egyszerű szerkezeti betonból varázsolunk végleges hordozófelületet, burkolatot. Mivel nincs plusz felvitt réteg, így csökken a hibalehetőségek száma, mint például a felválás, felfagyás vagy akár a repedés veszélye is.

Az elkészült betonfelületet különböző finomságú, és ötvözeti keménységű gyémántszerszámokkal csiszoljuk, a kívánt megjelenés eléréséig. Esztétikai igénytől, és a padló funkcionalitásától függően célszerű választani a megfelelő padlótípust.

KingFloor BASIC

Felújító alapcsiszolás

KingFloor STANDARD

Alapcsiszolás és 1 lépés polírozás

KingFloor SUPER

Alapcsiszolás, glettelés, 2 lépéses polírozás

KingFloor EXTRA

Alapcsiszolás, glettelés, csiszolás, pórustömítés, 3-4 lépéses polírozás

A csiszolt betonpadlókat minden esetben szükséges az utókezelés és a megfelelő lezárás.
Az utókezelés megakadályozza, a
beton morzsolódását, kiporzását, csökkenti, vagy teljesen megszünteti a nedvszívását és megkönnyíti a takarítást, tisztán tartást is, mindamellett hogy egy igényes megjelenést biztosít.

Kollégáink segítséget nyújtanak Önnek a legmegfelelőbb padlótípus kiválasztásában a helyszín megtekintését követően….és hogy ne legyenek kétségei, kérje mintafelület készítését saját padlójára, mielőtt végleg döntene!