betoncsiszolás. ipari padló felújítás, padló készítés

(20) 956 5479

betonkiralykft@gmail.com

Az egész országban

állunk rendelkezésre

Ipari padló repedés javítás, dilatáció javítás - BetonKirály Kft

Ipari padló repedés javítás, dilatáció javítás és kitöltés

Dilatáció javítás, dilatáció kitöltés

Elsősorban az ipari padlók esetében szokott problémákat okozni a dilatációk hibája.

Megnehezíti és veszélyezteti  az árumozgatást, különösen a kis kerekű targoncák használatának esetén, valamint a takaríthatóságot is jelentősen befolyásolja, természetesen negatív irányba.

A nyugat európai országokban különös figyelmet fordítanak a dilatációk karbantartására. Külön tanulmányok készültek a problémák kezelésére!

Összevetve a karbantartás költségeit, (és az azok hiányából eredő károk, mint például a mozgatott áruk eldőlése, targoncák kerekeinek kopása, lengés csillapítók cseréje, stb.) megállapítható, hogy a kellő időben és rendszeresen végzett dilatáció  javítások összege, csupán töredéke, a felsoroltakból adódó kiadások összegének.

Tudta, hogy egy frissen elkészült ipari padló dilatáció tömítéseit, 11-13 hónap elteltével ki kell cserélni?

Ezalatt az időtartam alatt érik el a betonlemezek a végleges méretüket, ami a kiindulási méretek csökkenésével jár, így a tömítőanyagok 50-70%.-ban elválnak a vágási szélektől.

Érdemes tehát időközönként átvizsgálni, javítani, és cserélni azokat, hogy a későbbi letöredezések ne jöhessenek létre.

A cseréknél javasolt, egy nagy nyomószilárdságú, ugyanakkor a betonnál nagyobb nyúlástulajdonságokkal bíró anyagot beépíteni. Ezeknek a kritériumoknak általában poliuretán bázisú anyagok felelnek meg.

Repedés javítás

A repedések a másik fő problémacsoport. Ezek kezelése lényegesen egyszerűbb, mint a dilatációké, így aránylag gyorsan és kis költséggel elvégezhetők.

Dilatáció javítás, repedés javítás kérdésem maradt!

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje helyszíni felmérésünket!