betoncsiszolás. ipari padló felújítás, padló készítés

(20) 956 5479

betonkiralykft@gmail.com

Az egész országban

állunk rendelkezésre

Poliuretán padló készítés - BetonKirály Kft

Sok modern bevonat, – akár járművekhez, padlókhoz, falakhoz, hidakhoz és utakhoz alkalmazzák -, poliuretánt tartalmaz, ami biztonságosan és hatékonyan védi a felületeket a természeti elemektől és a környezetszennyezés különböző formáitól, így azok tetszetősebbek és sokkal tartósabbak.

A poliuretán padló tartóssága, korrózió- és időjárás- állósága alkalmassá teszi őket mindenfajta felület bevonására.  Felhasználási területei a beton szerkezetektől (hidak és autópálya felületek) az acél vasúti kocsikig és fa bútorokig terjednek. Itt azonban elsősorban a beton,és meleg burkolt felületeken való alkalmazására helyezzük a hangsúlyt.

A poliuretánoknak nemcsak az energiatakarékosság szempontjából vannak jó tulajdonságaik, hanem emellett viszonylag kevéssé és egyre csökkenő mértékben járulnak hozzá a széndioxid kibocsátáshoz.

A poliuretán padló készítés számtalan előnnyel rendelkezik. Viszonylag könnyen telepíthető már meglévő burkolatokra is, mint például járólap, csempe, pvc, linóleum, stb.

Az általunk alkalmazott uretánok tetszőleges színben (színkártya alapján) választhatók.

Megjelenésüket tekintve, lehetnek matt, félfényes(szatén) és fényes felületűek.
Egyszerűen csúszás mentesíthetők, így vizes helységekben is ideális megoldás. Mivel tökéletesen zárt felületet biztosít, így a felület bakteriológiai tulajdonságai is ideálisak. Létezik vezetőképes (ESD) változatban is.
Óvodákban, iskolákban, egészségügyi intézményekben, és az élelmiszeriparban az egyik legjobb választás.