betoncsiszolás. ipari padló felújítás, padló készítés

(20) 956 5479

betonkiralykft@gmail.com

Az egész országban

állunk rendelkezésre

Kőszőnyeg készítés - BetonKirály Kft

A kőszőnyeg az egyik legesztétikusabb, legjobban variálható és különböző igénybevételeknek tökéletesen megfelelő kültéri járófelület a sokféle burkolati megoldás mellett!

Ez egy olyan új, innovatív, egyedi megjelenést biztosító stabilizált, vízáteresztő kőburkolat, mely teljes mértékben vízáteresztő, továbbá kül- és beltéren egyaránt használható. Szilárd felületet alkot, amely egyesíti magában a vízáteresztő, légáteresztő és nagy mechanikai terhelhetőség előnyös tulajdonságait.

Kiküszöböli a beton, az aszfalt és a macadam burkolatok vízzáró tulajdonságát, és lehetővé teszi a csapadékvíz szabad beáramlását a talajba. Rugalmas kötőanyagának köszönhetően repedések nélkül követi az altalaj mozgását. További előnyei a hagyományos nem vízáteresztő burkolatokkal szemben, hogy használata során csökken a környezet zajterhelése, nem koncentrálja a szennyező anyagokat (olaj, szennyvíz stb.) és nem kerül koncentráltan csapadékvíz a csatornarendszerbe, illetve szennyvíz tisztítókba.

A kétkomponensű poliuretán kötőanyag és kavics keveréke felhasználható utak, járdák, parképítés, fatörzsek körüli védelemre, teraszoknál, kocsibejáróknál, kerti pihenőknél egyaránt.

A kőszőnyeg tulajdonságai:
– Korlátlan vízáteresztő képességgel rendelkezik,
– Hosszú az élettartama,
– Alacsony a karbantartási igénye,
– 100%-ban kipárolgásmentes,
– Ellenáll a savas, lúgos hatásoknak,
– Ellenáll a gyors hőmérséklet ingadozásnak,
– És kiváló fagytűrő képességekkel rendelkezik,

– Biztosítja a talaj szellőzését és a kipárolgást,
– Valós természetes kőhatású megjelenést biztosít,
– valamint nagy a terhelhetősége is!

Kőszőnyeg referenciák