betoncsiszolás. ipari padló felújítás, padló készítés

(20) 956 5479

betonkiralykft@gmail.com

Az egész országban

állunk rendelkezésre

Glett beton padló készítés - BetonKirály Kft

Glett beton készítés esetén egyedi, kicsit provizórikus, kicsit textúrált, felhős felületet érhetünk el!

Az alapfelület minőségétől és stabilitásától függően, változik a felületelőkészítés igénye, és a bevonat vastagsága. Ideális esetben a bevonat vastagsága 2- 3 mm.

Padlófűtéses helyiségekben is kiválóan használható. Sajátos felületének köszönhetően, nagyon kellemes tapintást és utánozhatatlan  lépéskomfortot biztosít.

A glettbeton, vagy más néven mikro cement, egy nagyon sokrétű, modern és tetszetős anyag. Soha nem lesz teljesen homogén. Mint minden bevonat a glettbeton is nagyon gondos előkészítést igényel. Kizárólag stabil, repedésmentes felületre szabad felhordani.  Nagy előnye, hogy csekély mindössze 1-3 mm vastagsága miatt, akár meglévő burkolatra is felhordhatjuk, megspórolva ezzel a bontás, hulladékelszállítás, teljesen új burkolat készítésének a költségeit.

Viszonylag nagy egybefüggő felületeket alakíthatunk ki, amennyiben az aljzat megengedi. Ideális estben 2 rétegben kell felhordani, majd a csiszolást követően mindenképp felület kezelni kell, poliuretán lakkal, vagy olajjal!

Kémiai és fizikai tulajdonságai révén, rendkívül  tartós, kopásmentes burkolatot kapunk. Megjelenése minden esetben egyedi, emellett nagyon kellemes lépéskomfortot biztosít.

Lehetetlen két egyforma felületet készíteni ezzel az anyaggal, de ettől lesz igazán varázslatos, és valóban egyedi. Vizes helységekben is használható, könnyen tisztítható

A Glettbeton több komponensű, porból és gyantából álló bevonatrendszer. A komponensek megfelelő arányú összekeverése után a kész betonhabarcsot glettvassal, illetve speciális Favorit simítóval kell a felületre felhordani és simítani.

A Glettbeton bármilyen függőleges, vagy vízszintes alapfelületen alkalmazható: csempe vagy greslap, beton vagy esztrich, vízálló vagy normál gipszkarton, vakolatok, fa, fém, üveg stb.

Sok színárnyalat, egyedi textúrájú, rajzolatos, betonhatású mintázatok valósíthatók meg. Csiszolást követően a megfelelő lakkok, és bekezelő anyagok matt, selyemfényű és magasfényű megjelenés adnak a felületnek. ezáltal a felület ellenállóvá, és könnyen tisztíthatóvá válik.